David Hague, persoonlijke priv? kok
witte streep kl
witte streep kl
witte streep kl
witte streep kl
witte streep kl
Cooking Clinic

COOKING CLINICS

Als uw persoonlijke kok streef ik ernaar u de fijne kneepjes van koken te leren die u het meest interesseren. Ik toon u de technieken, deel mijn keukengeheimen en help u bij het zoeken naar gerechten die u het meest aanspreken. Vaak word ik gevraagd om mensen te helpen bij hun voedingsproblemen.

Hoe kan ik mijn kinderen gezondere maaltijden voorzetten, hoe bereid ik het dieet dat de dokter me adviseerde en hoe kan ik betere maaltijden serveren? De antwoorden op al deze vragen en andere komen in mijn nieuwe cooking clinics aan de orde.

Voor groepen tot 8 personen Duur: ongeveer 4 uur
Geen leeftijds- of vaardigheidsrestricties Prijs: v.a. € 65,00 incl btw. per persoon

Hoe werkt het;

Simpel. Of u nu op individuele basis 1-op-1 persoonlijke coaching wilt, of deel wilt uitmaken van een kleine groep met dezelfde interesse, of met een groep vrienden of collega's een clinic wilt volgen, stuur mij een e-mail met uw gegevens en welke van de onderstaande clinics uw voorkeur heeft. Ik neem dan contact met u op voor het bespreken van een passende datum. In mijn nieuwe kookstudio in Mijdrecht bied ik kooklessen aan in de volgende drie basiscategorieen:

Cosy Cooking Clinic

Deze workshop is gebaseerd op een simpele formule die zichzelf meerdere malen bewezen heeft: "Slow Food & Fine Wine". De workshop is gericht op een kleine groep enthousiaste amateurkoks die hun liefde, kennis en humor over eten willen delen en exploreren onder het genot van een glaasje wijn en heerlijke geuren uit de keuken.

Healthy Shopping Coach

Deze workshop is ontwikkeld in samenwerking met de gezondheidswinkel Good for You in de Dorpsstraat in Mijdrecht en is bedoeld voor mensen die meer inzicht willen hebben in de mogelijkheden m.b.t. di๋ten en gezonde voeding. In deze workshop leer je meer over trends in voeding, maak je lekkere maaltijden met een hoge voedingswaarde en laag caloriegehalte, kun je experimenteren met onbekende zaden en granen die bijdragen aan een goede gezondheid en ontdek je hoe je op een aantrekkelijke manier glutenvrij kunt koken. Na de workshop kun je terecht bij Good for You voor verdere begeleiding en het aanschaffen van gezonde, biologische producten.

Danger Men Cooking

Deze workshop biedt mannen die alleenstaand zijn, fulltime werken en geen natuurlijke interesse hebben in koken de gelegenheid om toch een gezonde levensstijl op te bouwen die zowel voor zichzelf van waarde is als mogelijk voor hun kinderen. Biologisch bier, open vuur, het bouwen van klei-ovens en vies worden zijn bij deze workshop inbegrepen!

Wilt u de Cooking Clinic ervaren? Vraag dan per e-mail meer informatie en/of het Reserveringsformulier aan.


David Hague

DAVID HAGUE | NIJVERHEIDSWEG 14, 3641 RR MIJDRECHT | TEL: 0297 26 55 30 | MOBILE: 06 26 69 07 41 | E-MAIL: INFO@DAVIDHAGUE.NL