David Hague, persoonlijke priv
witte streep kl
witte streep kl
witte streep kl
witte streep kl
witte streep kl
Cooking Clinic

LOKALE PRODUCTEN
Let me tell you about my passion..


Producten kopen uit de regio heeft een positieve invloed op ons leven. Het is tevens de kern van mijn bedrijfsfilosofie. Als we ons geld uitgeven binnen onze eigen regio dan helpen we automatisch mee aan de afname van de CO2 uitstoot, afkomstig van het transport van geïmporteerde goederen.

We helpen onze eigen omgeving en we investeren in het landschap dat ons zo dierbaar is. Het is uiterst belangrijk voor de gemeenschap om onze tradities in ere te houden en het helpt de jeugd 'gezond' voedsel meer te waarderen.

Dit zijn slechts een paar redenen waarom het de moeite waard is om lokale producten te kopen. En het is ook een goed excuus om even het 'platteland' in te gaan om een bezoek te brengen aan een boerderij of een lokaal winkeltje. Ik ben zelf dol op deze plekjes. Je moet ze alleen weten te vinden.

Er zijn zoveel getalenteerde regionale producenten, die de verrukkelijkste producten maken. Het is zeker geen duffe wandeling door een supermarkt, het is een leuk avontuur en… je treft nooit een lange rij aan bij de kassa!


Biologisch verantwoordPrivé kokBiologische producten

DAVID HAGUE | NIJVERHEIDSWEG 14, 3641 RR MIJDRECHT | TEL: 0297 26 55 30 | MOBILE: 06 26 69 07 41 | E-MAIL: INFO@DAVIDHAGUE.NL